Toont alle 3 resultaten

Aanbieding!
Aanbieding!

Handgemaakte sets

Ben jij op zoek naar leuke, matchende accessoires voor jou en jouw hond? Shop bij Pawsome Boutique online een handgemaakte, over the collar honden bandana en bijpassende scrunchies voor jouw viervoeter en jou! De bandana's zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zodat ze geschikt zijn voor alle, grote en kleine, hondenrassen. De scrunchies en haarbanden worden verkocht in één maat.

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze honden bandana's, die ook wel hondensjaal of hondenhalsdoek worden genoemd, en bijpassende scrunchies en haarbanden. Alles is handgemaakt. Voor de bandana heb je geen extra bevestigingsmateriaal nodig, omdat je deze eenvoudig over de halsband kunt schuiven.

Gepersonaliseerde honden bandana's en scrunchies

Onze sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, printjes en maten. Of je nu op zoek bent naar een rode, een blauw of groene set of een set met een leuk printje. Deze maken wij allemaal. Of je nu een Labrador, Golden Retriever, Boomer, Duitse Herder, Franse Bulldog, Teckel, Labradoodle of Chihuahua hebt, voor elke hondenras kun je bij ons een bandana met een bijpassende scrunchie of honden bandana vinden!